CAF Champions League: Simba SC in Pot 3 for Friday's draw

CAF Champions League: Simba SC in Pot 3 for Friday's draw

Mzalendo_Mkweli

JF-Expert Member
Reaction score
1,270
Simba SC have been placed in Pot 3 for Friday's Caf Champions League group stage draw to be conducted in Cairo. As a result, the Msimbazi-based charges have now been placed in Pot 3 alongside Petro de Luanda of Angola, the winner between Sudanese outfit Al Hilal and Asante Kotoko of Ghana and MC Alger of Algeria.

Pot 1 is made up of Al Ahly of Egypt, Morocco's Wydad Casablanca, Esperance de Tunis from Tunisia and Tout Puissant Mazembe from the Democratic Republic of Congo.

Zamalek of Egypt are in Pot 2 alongside Mamelodi Sundowns of South Africa, Horoya AC of Guinea and AS Vita Club of the Democratic Republic of Congo.

Kaizer Chiefs of South Africa, Sudan's Al-Merrikh, Algerian outfit CR Belouizdad, and Teungueth of Senegal have been placed in Pot 4.

Source: Goal.com

Kuwepo pot3 ina maana uwezo wa Simba ni mkubwa kuliko hizo timu zilizopo pot4, hongera kwa uongozi, wachezaji na mashabiki kwa kuifanya Simba kuwa one of the biggest teams in Africa, ila naona msimu huu timu zote ni vigongo vya hatari.

Kuwepo pot3 ina maana uwezo wa Simba ni mkubwa kuliko hizo timu zilizopo pot4, hongera kwa uongozi, wachezaji na mashabiki kwa kuifanya Simba kuwa one of the biggest teams in Africa...ila naona msimu huu timu zote ni vigongo vya hatari.
Mimi nadhani, maana yake, Simba hatakutana na timu zilizo pot3 kwenye hatua ya makundi.

Mimi nadhani, maana yake, Simba hatakutana na timu zilizo pot3 kwenye hatua ya makundi.
Hiyo usemayo ni maana mojawapo, lakini imetokana na maana aliyosema mkuu hapo. Timu zimetenganishwa nne nne katika pot nne ili kuepuka vigogo wenye viwango vya juu kuangukia kundi moja.

Hivyo wale walio katika pot namba 1 ni bora kuliko pot 2, pot 3 na pot4. Walio katika pot 2 ni bora kuliko pot 3 na 4, na walio katika pot 3 ni bora kuliko pot 4. Kwa maana hiyo, kwa viwango vya CAF, Simba ni bora kuliko Kaizer Chiefs.

Na kwa maana nyingine, katika kundi lolote lile, underdog atatoka miongoni mwa walio katika pot 4

Aya jipangieni kundi ambalo mnahisi mnaweza mkatoboa kwa kuchagua Kila team kwenye plot

Hiyo usemayo ni maana mojawapo, lakini imetokana na maana aliyosema mkuu hapo. Timu zimetenganishwa nne nne katika pot nne ili kuepuka vigogo wenye viwango vya juu kuangukia kundi moja. Hivyo wale walio katika pot namba 1 ni bora kuliko pot 2, pot 3 na pot4. Walio katika pot 2 ni bora kuliko pot 3 na 4, na walio katika pot 3 ni bora kuliko pot 4. Kwa maana hiyo, kwa viwango vya CAF, Simba ni bora kuliko Kaizer Chiefs. Na kwa maana nyingine, katika kundi lolote lile, underdog atatoka miongoni mwa walio katika pot 4
Lengo ni kuepusha timu 2 kutoka nchi 1 kuwa kundi moja, coefficient inahusika hapo

Lengo ni kuepusha timu 2 kutoka nchi 1 kuwa kundi moja, coefficient inahusika hapo
Lengo ni kuepusha timu zenye viwango vinavyokaribiana kuangukia kwenye kundi moja. Hilo la kuepusha timu za nchi moja sina uhakika

Platinum reflection on their Match at Maputo Mozambique

TANZANIAN FLAVOUR FOR ZIMBABWEAN CHAMPIONS IN MOZAMBIQUE​

Elias Maguri was the toast of the day at Zimpeto Stadium as Platinum Play beat Mozambican champions Costa do Sol by 2 goals to 1.
The score line though does not do justice to the total dominance of the game by the Zimbabwean champions , especially in the middle of the park where coach Norman Mapeza threw in no nonsense hardmen, Tawana Chikore, debutant Brian Banda, goal scorer Ralph Kawondera and the general himself Kevin Madzongwe. Kawondera struck in the 70th minute with a firm header following a horseman job by Madzongwe.
Costa do Sol equalized at the end of regulation time and everyone in the Zimbabwean camp, was probably content with a draw but Elias Magura had other ideas.

In a moment of individual brilliance, right from the centre circle Magura spotted goalkeeper Isaq Gvambo off his line, turned to his left, perhaps to deceive the keeper and in a flash, let loose a volley. What a beauty it was!!
“It’s a great result, personally I would have been content with a draw but well the boys gave me a victory, we now look forward to the return leg,” said an excited Mapeza

Source : TANZANIAN FLAVOUR FOR ZIMBABWEAN CHAMPIONS IN MOZAMBIQUE | fcplatinum

Back
Top Bottom