Happy Birthday Shunie!!!!!!!

Happy Birthday Shunie!!!!!!!

Raynavero

JF-Expert Member
Reaction score
56,047
Ever since I met,I've become the part my of life,friend the closest one...I never thought I will have a great time,happy and comfortability whenever were a together via phone or any means!!!!

Nafurahi kukufahamu japo kwa uchache tu toka tumejuana kuanzia Jf mpk nje jf...

Nashukuru kwa kila kitu ,kuniamini,kukuamini,kunipenda,kunijali kunithamini na kunifariji kwa miezi hii mita kwa yote niliyokua napitia hujui kiasi gani u mean to me...

Shunie wa jf sie yule nimjuae Mimi,nnaemjua Mimi ni yule anafunga na kusali most of her time...Shunie wangu ni yule anapiga simu na kuniambia Geni nakuombea yataisha...pole mpenzi...

Word can't express how big heart Almighty gifted uu!!!!how Almighty blesses u daily and always...

Watu wanaweza kukutazama upande ule utakaowafariji wao ili kuridhisha nafsi zao za husda na kukupaka kinyesi lakini Mubgut ndo ana jua dhamira yako...

Shunie,nakupenda sanaa mpenzi,shunie nashukuru nisamehe kwa nililokukwaza...

Naomba nikutakie heri nyingi,fanaka nyingi,maisha mema happily ever after with ur family...

Nakuombea kizazi chema luv....Mungu akupe yote uyaombayo kwa wakati wake ambao ni Sahihi!!!!

Ni tarehe kama ya leo, siku nyingine tena na mwaka mwingine ulizaliwa mrembo wa kipekee kwenye familia!

Nichukue tuu kamuda haka kukupongeza mno kwa kuusogelea uzee na kuyakimbilia mafanikio yako my dear!

Sijui niandike nini maana kila nalotaka kuandika nafuta! NAKUPENDA Shunie! Jua hilo kwenye moyo wako!

I am so lucky to have blessed with a friend and a wonderful as you, on your birthday I just want to thank God for sending you into this world you're seriously a blessings in disguise....

Not everyone is as lucky as me to be blessed with a friend like you. Thank you so much for for coming into my life and standing by my side. I wish you get all that you truly deserve my dear lil sister!
IMG-20160319-WA0013.jpeg

On your special day take a moment off to thank the Almighty Lord for everything that you have today babe girl, and my God give you everything that you desire, with blessings of Almighty, may you reach higher and higher!!!!!!

IMG-20181226-WA0005.jpeg

HAPPY BIRTHDAY PRINCESS SHUNIE!!!!!!!

Dear Shunie

Today is your birthday!

Thank you for being you today, and every other day. Thanks for making me laugh. Thank you for holding my secrets and for trusting me with yours. Thank you for letting me in on your plans and for helping me with mine.
Nakupenda.

With Love
S....

Back
Top Bottom