Is it correct to write......

Mpendakukimbiakimbia

Senior Member
Reaction score
274
Is it correct to wite Tanzania electric campany or Tanzania electricity campany? Mi nafikiri inapapaswa kuwa Tanzania electricity campany! Nyie mnaonaje

Is it correct to wite Tanzania electric campany or Tanzania electricity campany? Mi nafikiri inapapaswa kuwa Tanzania electricity campany! Nyie mnaonaje

Acha kujidhalilisha kwa huu utoto wako. Unakosoa kwa kukosea halafu unajifanya mjuaji!!

Both are wrong,
Its Company not campany...
If referring Tanesco also its Tanzania Electric Supply Company Limited,its correct the way it is !

Sent using Jamii Forums mobile app

Pathetic.

Sent from Jamii Forums using siemens kidole juu.

If you are after grammatical corretness, it was supposed to be Tanzania Electricity Supply Company

Ila haijalishi. Ni jina tu, hivyo hata kama ingeitwa Tanzania Umemez Supply Company ingekuwa sawa pia. Makampuni mengi makubwa ya kimataifa yana majina yasiyokuwa na maana kifasihi, k.m. Google, Yahoo, General Electric etc

Cookies are required to use this site. You must accept them to continue using the site. Learn more…