Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] loohWe umesimamisha wangapi maana tusije tukapakaza wake zetu hayo ma vitu yako yakawa flat screen kabisa tukalaumiana
Good evening My Sweet Pea !![emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] looh
Honeeeeeyyyy[emoji19]Good evening My Sweet Pea !!
.
I still remind you !! 1 John 3:8 says :-Let's not love in Words only, or with the tongue only , But in Deed and Truth !!.[emoji122]
Tell me Mumu ,, how are you ???Honeeeeeyyyy[emoji19]
Kwa umri wangu chuchu saa sita zinajulikana hata zikiwa ndani ya nguo..na ujue kuwa na yeye ana ndala haonyeshi vizuri matiti yake ingawa yako ndani ya nguoWe umeonaje wakati kavaa nguo iliyoyafunika yote
Am fine my watermelon[emoji7] , how 'bout you!?Tell me Mumu ,, how are you ???
Hahahahahaha I believe so kua you are very fine [emoji116] [emoji116] [emoji116] do you remember this word from ,Song of Solomon 8:6 which say ., set me as a seal upon thine heart ,as a seal upon thine arm : For love is strong as death and jealousy is cruelly as grave.the coals thereof are coals of fire which hath a most vehement flame.Am fine my watermelon[emoji7] , how 'bout you!?