Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ndo upite pembeni ufanye kama unajikuna [emoji1787][emoji1787]Mimi hapo kuna vigezo kama 6 sifit kabisa.
1. Lugha
2. Kukaa karibu
3. Elimu
4. Am not serious
5. Am not God fearing man
6. I am not ready for marriage
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]Madam i think u need Jesus
Come inbox.Dear People my Name is Ariana and I am looking for the serious man later to be my husband .
I need a Man who live near me I live in between Moshi and Arusha.
I need a person who workinghard knows english and educated i have Diploma and i want someone to have high education than me.
I need A man who loves himself and fear God first Must be a Christian .
My Age is 31 and i need someone older than me .
I want someone who is honest and trustworthy.
I want someone who will love himself and who knows how to care.
I need someone who is ready to be loved and ready for marriage.
Please if your not interested do not reply because i need serious people.
Leave your contact in my inbox please .
Thank you .
Umri wote huo bado hujajua kingereza afu unahitaji graduate, labda kilaza mtawezana..Dear People my Name is Ariana and I am looking for the serious man later to be my husband .
I need a Man who live near me I live in between Moshi and Arusha.
I need a person who workinghard knows english and educated i have Diploma and i want someone to have high education than me.
I need A man who loves himself and fear God first Must be a Christian .
My Age is 31 and i need someone older than me .
I want someone who is honest and trustworthy.
I want someone who will love himself and who knows how to care.
I need someone who is ready to be loved and ready for marriage.
Please if your not interested do not reply because i need serious people.
Leave your contact in my inbox please .
Thank you .
Umri wote huo bado hujajua kingereza afu unahitaji graduate, labda kilaza mtawezana..
[/QUOTE
ENGLISH PLEASEE ENGLISH PLEASEEE
Kwani wewe ndie YEYOTE?Ukifika ule umri wa "nahitaji mwanaume yeyote" naomba nishtue
Kwani wewe ndie YEYOTE?
What do you mean ?🤨🤨🤨hii kitu"serious people." ndo nini hii!!?
Your sorry for what actually ??Unaonekana mpumbavu au malaya. Am sorry. [emoji4]
If you want to say something please speak english even broken so i can understand what are you saying?Mahusiano hayana vigezo toka kwa mmoja wapo, bali upendo (Upumbavu)
Mwanamume hatafutwi mitandaoni, kama inatokea ni bila ku advertise kama unatafuta.
(Umalaya)
Hutanielewa.If you want to say something please speak english even broken so i can understand what are you saying?