Demi
JF-Expert Member
- Nov 22, 2016
- 40,466
- 88,695
[emoji3][emoji3][emoji3], umekasirika sana. Pole!Huyu mwanamke shenz kabisa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
[emoji3][emoji3][emoji3], umekasirika sana. Pole!Huyu mwanamke shenz kabisa
[emoji3][emoji3][emoji3], umekasirika sana. Pole!
[emoji16][emoji16][emoji16]Oh my God had I known English....ningekua nimepata wife material.......duh
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Kwamba ulitafuta mchumba humu wakaja waume za watu au mimi ndio sijaelewa kinachoendelea?[emoji134]
Ooooh!I am Looking for serious Man
Dear People my Name is Ariana and I am looking for the serious man later to be my husband . I need a Man who live near me I live in between Moshi and Arusha. I need a person who workinghard knows english and educated i have Diploma and i want someone to have high education than me. I need A man...www.jamiiforums.com
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Acha kubania wana. Olewa na baba ako na kingereza chako cha Kilwa Masoko
Braza mbona kama umepanikiHuyu mwanamke shenz kabisa
HahahaKuna option ya kufunga PM.... hebu usitukaushe kizazi
I am Looking for serious Man
Dear People my Name is Ariana and I am looking for the serious man later to be my husband . I need a Man who live near me I live in between Moshi and Arusha. I need a person who workinghard knows english and educated i have Diploma and i want someone to have high education than me. I need A man...www.jamiiforums.com
What is this speak english stupidMiaka 31 unachagua[emoji23][emoji23][emoji23] **** wewe ushazeekea kwenu chukua yoyote
It's seems you don't understand and your not seriousCome to me baby please