Unique Flower
JF-Expert Member
- Apr 19, 2019
- 12,838
- 25,282
-
Speak english why why speak englishKutongozwa ni kawaida...it's you who has a choice to accept or reject the proposal...utawakatazaje wavuvi kutupa nyaya zao wakati wanapajua hapo samaki yupo?!!
Shemejiiiiii. Kizungu hichoooooπππππππ
Kwamba ulitafuta mchumba humu wakaja waume za watu au mimi ndio sijaelewa kinachoendelea?π
π€£π€£π€£π€£π€£π€£ππππππππππWhat is this speak english stupid
[emoji114][emoji114][emoji114][emoji114]Speak english why why speak english
Kuna option ya kufunga PM.... hebu usitukaushe kizazi
I am Looking for serious Man
Dear People my Name is Ariana and I am looking for the serious man later to be my husband . I need a Man who live near me I live in between Moshi and Arusha. I need a person who workinghard knows english and educated i have Diploma and i want someone to have high education than me. I need A man...www.jamiiforums.com
kwamba sisi waume za watu tusiende, na kama no english usipeleke pua[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Kwamba ulitafuta mchumba humu wakaja waume za watu au mimi ndio sijaelewa kinachoendelea?[emoji134]
People understand please i don't want married man in my life ish
Understand that i need single man. For now i don't want someone to inbox me.
And another thing you have been told inbox me with your contact and you want me to waste my time to read your book i do not want to waste my time and if i don't want to learn english is my problem so leave me as i am
So i will block people who is against my rules and regulations.
Have a great time for Tanzanian people who do not understand anything .
hahahahaha aanzie wapi kufunga huyo
Aache kulaumu manake katoa tangazo la kutafuta mume means atakayesoma huo uzi ana uwezo wa kwenda PM kutokana na bandiko lake
Nyenyenye nyenye speak english i don't know why these ugly stupid ignorants they do not want to speak english so i can understand them.
Mbavu zanguuu ππππππHuyu ni Shilole jamani[emoji23][emoji23]
endelea mbinya hivi hivi mpk genye zake mshindo zimwisheTambua hata difference basi
Hapa tunawrite hatuspeak
πππππ u'r ugly stupid your selfNyenyenye nyenye speak english i don't know why these ugly stupid ignorants they do not want to speak english so i can understand them.
[emoji23][emoji23][emoji23]"So i will block people WHO IS against my rules and regulations". Which kind of grammar is this?? so fucking poor
[emoji16][emoji16][emoji16]Huyu ni Shilole jamani[emoji23][emoji23]