Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
i don know what u`r talking about can u use english am not competent in swahilKwani ukirudi kimya kimya hutaweza kuwapata marafiki ukifika? Au uno USA river unaelekea mererani unaanza kuulizia mgodi unaotema?
Sent using Jamii Forums mobile app
OK I WLL EMAIL YOU ONE DAYyes am not single
[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]Yooo wozap men ur mostly welcome into the badland
YO! AM KIBOD3 24 male FROM Kentucky (USA) I wanna chat wit my fellow tanzanian b`coz am a tanzanian too i left since young so i wanna com back with my family @ the end of this summer so i need a friend to give me a company
NB i wil stay for 1month ......contact me thru
kingkibode@yahoo.com
snapchat;kingkibode
nawapenda
Naomba msaada kuhusu soko la kuku wa kienyeji na chotaraEti amekaa USA tangu mdogo na bado ana kiingereza kibovu sijawahi ona.Eti A FRIENDS
what a" cheap popularity" eti from USA.....a peasant will remain peasant no matter he goes where ......you seem to be typical African peasant. ..upubavu mtupu tapeli mkubwa wewe.YO! AM KIBOD3 24 male FROM Kentucky (USA) I wanna chat wit my fellow tanzanian b`coz am a tanzanian too i left since young so i wanna com back with my family @ the end of this summer so i need a friend to give me a company
kingkibode@yahoo.com
snapchat;kingkibode
nawapenda
The guy basically says you are just an incompetent asshole pretending to write shit in the language you don't even know.i don know what u`r talking about can u use english am not competent in swahil
Cha kimarekani.Si ungeandika kiswahili tu ueleweke..... kidhungu gani kibovu hivi😡 Ngoja waje
Watu mpo makini sana aiseeh, nimejikuta nacheka tuu
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23][emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] wabongo mmenishinda tabia jamaniii. Chaaa
What kind of company....this is the land of HAPA KAZI TUU....YO! AM KIBOD3 24 male FROM Kentucky (USA) I wanna chat wit my fellow tanzanian b`coz am a tanzanian too i left since young so i wanna com back with my family @ the end of this summer so i need a friend to give me a company
kingkibode@yahoo.com
snapchat;kingkibode
nawapenda
Yaani hapa nimecheka mpka basiii[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Maana sio kwamajibu haya lol!!!