It is possibleWhy am I not convinced that you are PhD holder?I don't know honestly
best wishes love[/QUOT
atapata wewe si ulishindwa kuwa muwazi dada
Mi sitaki kutangaza bana!!!tangaza tu atapatikana dada yangu na unavyopenda kuuma kakidole kako kama mtoto anatongozwa ,ila naipenda iyo pozi
Please come to my inbox i promise you will never regret to have me in your life lvHello everyone, I am a woman who is looking for someone to start a friendship with a guy which could lead to other things. I am 31, I have 1 child. I have a PhD. I am down to earth and easy going.
The person Im looking for should be 33 or older. His education and occupation doesn't matter. He should just have something to do, be confident and have a good sense of humour 🙂
tangaza tuone kama tuna qualifications we are applicants waiting for postMi sitaki kutangaza bana!!!
Aya ebu kwanza niandae bandikotangaza tuone kama tuna qualifications we are applicants waiting for post
Hit me up with a message!
really..!!!!Now i feel bad! Send me a message anyway!
Muoane[emoji2] [emoji1] [emoji1]anioe au nimuoe?
muache dada wa watu bnaYou got it.
Muda wa kua na vyeti vitatu vya kuzaliwa umefika.Mi nikitafuta ntataka wa kuanzia 35-45
Mimi nakaribia 70 utanitaka! Uzoefu kabakabaMi nikitafuta ntataka wa kuanzia 35-45
muache dada wa watu bna
70 si babu yangu kabisa!!!Mimi nakaribia 70 utanitaka! Uzoefu kabakaba
Ooh!!,thenkiu baby I Wish I kudi be mchawi nipae na ungo nije tulale [emoji158][emoji160]I lobe you too