H Hillary Kombe Member Joined Sep 17, 2020 Posts 81 Reaction score 78 Feb 17, 2021 #1 Teacher: "Whoever answers my next question, can go home." One boy throws his bag out the window. Teacher: "Who just threw that?" Boy: "Me, and now I’m going home.
Teacher: "Whoever answers my next question, can go home." One boy throws his bag out the window. Teacher: "Who just threw that?" Boy: "Me, and now I’m going home.
B I N A M U JF-Expert Member Joined Apr 7, 2015 Posts 1,495 Reaction score 2,403 Mar 1, 2021 #2 Hillary Kombe said: Teacher: "Whoever answers my next question, can go home." One boy throws his bag out the window. Teacher: "Who just threw that?" Boy: "Me, and now I’m going home. Click to expand... 😂😂😂
Hillary Kombe said: Teacher: "Whoever answers my next question, can go home." One boy throws his bag out the window. Teacher: "Who just threw that?" Boy: "Me, and now I’m going home. Click to expand... 😂😂😂
Mkuu wa Kibiti JF-Expert Member Joined Sep 7, 2017 Posts 776 Reaction score 1,136 Mar 1, 2021 #3 Mi ningetia fimbo linajifanya janja sana ninge mwambia kalete begi lako haraka na wewe utakuwa wa mwisho kutoka si anajifanya kirikuu mi ndio mchawi kalaba dadeki zake
Mi ningetia fimbo linajifanya janja sana ninge mwambia kalete begi lako haraka na wewe utakuwa wa mwisho kutoka si anajifanya kirikuu mi ndio mchawi kalaba dadeki zake