Tuliosoma st kayumba tutiririke jambo lolote kwa kiingereza chetu kibovu,usitumie kiswahili

Tuliosoma st kayumba tutiririke jambo lolote kwa kiingereza chetu kibovu,usitumie kiswahili

I will come to explain my self.wait i have eating some food[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Give me your VOTE.

There is no underage who can have the pregnant,underage is only perception which is in our mind.If they want education,they ought to avoid unneccessary luxuries

Well, to be spefic, say no to adolescent and immediate after adolescent pregnancy.

What luxury are you referring to how can luxury make these girls pregnant?

Hey juma open me the doo (nilibatizwa na jina kabisa wakaanza kuniita open me ) nili toka kayumba nkaingia st English na kingerza changu
Nimecheka saaana[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

To me myself i think To know English not important..Because u can have many many English but no money...Important is to have many many money not many many english
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] so to you Money is better than Education ????
Debate za form one hizo.

Kutana na Police wa kibongo kamkamata Mzungu. Yesterday I saw you at the maize shop which means (Jana nilikuona kwenye duka la Muhindi). When you saw me you started to six six. (Uliponiona ukaanza kusita sita) You run away and plant the car (Ukakimbia na kupanda gari) Now snake well before I cut you a Millet (Nyooka vizur kabla sijakukata mtama) Chezea Police wa Magu wewe......!!!!!
[emoji23] [emoji23]

Back
Top Bottom