Watch to the End and see how politicians can most behave b4 voters!.
YouTube- Bulls-Eye: Fathering a nation 05/02/10
YouTube- Bull's-Eye: Politics 101 05/03/10
YouTube- Bulls-Eye: The fun...
siku moja nimepanga foleni kwenye benki ya NMB nyuma yangu alikuwekupo mmama mmoja wa kimasai ambaye hatufahamiani,simu yake iliita yule mama akaniita nilipoitika akaniuliza eti hii namba ni ya nani?
Friday, March 12, 2010 3:37 AM
Mwanaume wa nchini Marekani ambaye alitoboa tundu kwenye ukuta wa bafu lake na kuchukua video kwa siri wakati mkewe akioga amehukumiwa...
A man 80 years of age married a young lady. A year later he carried her to the hospital, and she had a baby.
The nurse said to the man: At your age, how do you do that?
The man...
Please fill your name in Japanese (refer to table below) and send it to all of your friends including the person who sent it to you to show how crazy it looks like...
Please delete unnecessary...
Niliamka alfajiri na mapema, ilikuwa ni kama saa 10:30, na kujiandaa, pamoja na kuandaa uji wa mgonjwa. Nilikuwa nauguliwa nashangazi yangu na alikuwa amelazwa Hospitalini Muhimbili akisumbuliwa...
1. Take laptop slowly out of case.
2. Slowly open your laptop
3. Switch laptop on
4. Make sure neighbour is watching
5. Go online.
6. Close your eyes and...
Hii aliwahi kunisimulia anko wangu ambaye ni mwanajeshi:
Ilikuwa ni wakati alipokuwa kwenye mafunzo ya afsa Kadeti kule Monduli. Mafunzo haya ni magumu sana kwani ndiyo yanayozalisha maafisa wa...
I was a very happy person. My wonderful girlfriend and I had been dating
for over a year, and so we decided to get married.
There was only one little thing bothering me...It was her beautiful...
Katika kusoma kwangu nimebahatika kusoma katika shule mbalimbali zikiwamo za hapa Jijini Dar na za mikoani.
Nimegundua kuwa sekta ya ualimu ndiyo inayoongioza kwa waalimu kupewa majina ya...
Check this out.... It Really Worked with me.... Will work with u too...
Here you have a great chance to know about yourself like your character etc. without spending any money. This test was...
JamiiForums uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.