Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Love is something special, a treasure I want to find...Niko kilingeni majibu kabla ya alfajiri
Wanna shade tears of joy and love.. Its because of you I am me[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Love is something special, a treasure I want to find...
To others, love is blind but for me, its not true, coz when I fell in love...I saw you.
You have my heart, my soul, and my love.Wanna shade tears of joy and love.. Its because of you I am me[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Dah chamdeko wangu umetema yai mpaka nasikia asikiYou have my heart, my soul, and my love.
You mean the world to me, and i would do anything for you. you are my true love and I want to be with you forever.
You are truley amazing and deserve the very best.
I LOVE you not for who you are, but for how you make me feel...Dah chamdeko wangu umetema yai mpaka nasikia asiki
With love n kissesI LOVE you not for who you are, but for how you make me feel...
Every time you touch me i can feel my heart going BOOM BOOM BOOM and it goes faster and faster.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
I will walk with you side by side for only one condition: hide your wings every time we walk together because the whole world might know that you're my husband.With love n kisses View attachment 721741
.[emoji7] [emoji8] [emoji7]
wivu wa nini babeAisee naona wivu mimi
Babe si unaona wenzetu wanoana sie tupo tu madai yako tunachunguzanawivu wa nini babe
Ndio babe, kuwa mvumilivu kipindi hiki...wao wamejikamilisha....sisi badoBabe si unaona wenzetu wanoana sie tupo tu madai yako tunachunguzana
Sawa ila mimi nakaribia kuchokaNdio babe, kuwa mvumilivu kipindi hiki...wao wamejikamilisha....sisi bado
usichoke sweetheart...we will make itSawa ila mimi nakaribia kuchoka
Hayausichoke sweetheart...we will make it
Siyo wa private kweli weweHaya
Wa private ndio nini mama Mshana sijakupataSiyo wa private kweli wewe
[emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Haya
Yan mwanamke aliyetambulishwa pote kuanzia kwenye familia amewekwa profile picture kawekwa ndani ya mjengo huyo ni PUBLICWa private ndio nini mama Mshana sijakupata